Wij zijn AMO

Enthousiaste medewerkers die met een passie voor de jongeren. Variërend van activiteitenbegeleiders, gymdocenten, sociaal werkers en pedagogen. Stuk voor stuk met een voorliefde voor sport.

AMO biedt actieve, creatieve en uitdagende begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking en/of gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Samen met de begeleiders werken zij aan verdere stimulering van hun sociaal emotionele ontwikkeling, praktische vaardigheden en zelfredzaamheid. Doordat de kinderen buitenshuis begeleiding ontvangen wordt de thuissituatie ontlast. Dit alles vindt plaats in een uitdagende en prettige omgeving, individueel of samen met leeftijdsgenoten zowel na schooltijd, in de weekenden, avonden en in de vakanties. AMO vervoert de kinderen met eigen taxi’s (m.u.v. logeren), waardoor overgangssituaties te begeleiden zijn en het mogelijk is om goed af te stemmen met scholen en ouders/verzorgers.

AMO heeft als algemene missie om te komen tot voortdurende ontwikkeling en verbetering van de kwaliteiten en mogelijkheden van kinderen, medewerkers en bedrijf.

Trotse oprichters van AMO

Alexander van den Akker

Oprichter

Ik werk erg graag en haal veel voldoening uit het werken met de kinderen van AMO. Niet alles is vanzelfsprekend en standaard, dat maakt het een uitdaging voor mij om het maximale uit een kind te halen. De combinatie van plezier en ontwikkeling staan voor mij bovenaan en maakt AMO wat mij betreft uniek. Ik hoop dat we nog veel kinderen volgens het concept van AMO kunnen begeleiden.

Interesses

Tennis, muziek en onze kinderen

Karlijn van den Akker

Oprichter

Ik werk bij AMO omdat we kinderen, door onze begeleiding, een zinvolle dagbesteding kunnen bieden. Tijdens de begeleiding werken wij in een vertrouwde omgeving aan hun eigen persoonlijke doelen. Dit geeft mij een goed gevoel omdat ik de kinderen hierdoor in positieve zin zie groeien.

Interesses

lekker eten, gezelligheid en onze lieve kindjes

Onze experts helpen met een gericht zorgplan

Onze AMO begeleiders

Sanne

Senior Begeleider & medewerker zorgteam

Ik werk bij AMO omdat ik het een leuke uitdaging vind om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen en leren van nieuwe vaardigheden. Het leuke van AMO vind ik dat de begeleiding op een speelse en actieve manier wordt aangeboden. Elk kind kan op zijn of haar manier meedoen aan een van de vele activiteiten. De brede doelgroep van AMO zorgt ervoor dat elke dag anders is en ik ook kan blijven leren van de kinderen.

Opleiding

Pedagogiek

Interesses

Leuke dingen doen met familie en vrienden

Roos

Senior Begeleider & medewerker zorgteam

Ik werk bij AMO omdat ik het een mooi concept vind dat kinderen spelenderwijs kunnen werken aan doelen. Graag draag ik mijn steentje bij om voor de kinderen een fijne plek te creëren waarbij plezier, veiligheid en ontwikkeling centraal staan.

Opleiding

Social Work

Interesses

Hockey, uit eten en reizen

Sebastiaan

Senior Begeleider
Ik werk bij AMO omdat het super is om samen met kinderen te werken en ze extra aandacht te geven bij de dingen waar ze ondersteuning bij nodig hebben.

Opleiding

Sport en bewegingscoördinator, project coördinator, sport en bewegen, zwemleraar ABC en lifeguard

Interesses

Voetbal, fitness, reizen en familie

Danny

Senior Begeleider
Ik werk voor AMO omdat ik een uitdaging vind om met deze doelgroep te werken. Ik vind het geweldig om middels activiteiten competenties te versterken bij deze doelgroep.

Interesses

Voetbal

Mike

Senior Begeleider

Ik werk bij AMO omdat ik het elke keer weer een feestje vind en er een feestje van maak om met de kinderen en jong volwassene op een actieve/sportieve manier aan hun doelen te werken.  

Opleiding

Sport en bewegen

Interesses

Voetbal, uit eten en dagjes weg met vrienden en familie

Thijs

Senior Begeleider
Ik werk bij AMO omdat de doelgroep mij enorm aanspreekt waarbij ik mijn affiniteit met sporten kan combineren.

Opleiding

sport en bewegen

Interesses

Voetbal

Yves

senior Begeleider

Ik werk bij AMO omdat ik graag bijdraag aan een zinvolle, leuke en sportieve dagbesteding voor kinderen. Iedereen heeft een uitlaatklep nodig en de Amo biedt dit op verschillende manieren aan. Kinderen hebben keuze uit diverse activiteiten dus er is voor ieder wat wils.

Opleiding

Sport en bewegen

Interesses

Voetbal en fitness

Cas

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat ik de doelgroep die bij de Amo komt erg leuk vind om mee te werken en elke dag de leerdoelen te verbeteren. Het is leuk om de deelnemers week voor week te zien groeien in hun ontwikkelingen. Het is fijn om de kinderen vrolijk en actief mee te zien doen aan de activiteiten. Dit geeft me elke dag weer een goed gevoel. Samen met mijn gezellige collega’s proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Opleiding

health and social work

Interesses

Voetbal en reizen

Christel

Begeleider
Ik werk bij AMO omdat ik bij AMO de ruimte krijg om samen met de kinderen te kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan.

Interesses

Actief bezig zijn

Dani

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat ik het een mooi concept vind dat kinderen door middel van een actieve manier aan hun zorgdoelen kunnen werken. Ik haal energie uit het helpen van anderen en zet dit graag in tijdens mijn werk. Ook sluit mijn huidige studie Social Work goed aan bij de werkzaamheden van AMO waardoor ik een mooi verband kan leggen tussen theorie en praktijk.

Opleiding

Social Work

Interesses

Reizen, koken, uitjes met vrienden en voetbal

Eileen

Begeleider

Opleiding

Interesses

Fay

Begeleider

Ik ben 18 jaar en woon in Loon op Zand. Ik werk bijna elke zaterdag bij AMO omdat ik het leuk vind actief bezig te zijn met kinderen. Het werk is erg leerzaam en ik ben blij bij te dragen aan een fijne omgeving voor de kinderen.

Opleiding

Pedagogische wetenschappen

Interesses

hockey en leuke dingen doen met vrienden en familie

Koen

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep kinderen mij erg aanspreekt. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn en ze nieuwe dingen te leren. De AMO bied veel mogelijkheden en vind het leuk om te zien hoe kinderen vooruitgang boeken.

Interesses

voetbal, fitness, vrienden en uitgaan

Floortje

Begeleider

Ik werk bij de AMO omdat ik energie krijg van de kinderen/jongeren en het ook erg leuk vind om met deze doelgroep te werken. Door mijn stage op de Bodde heb ik veel kinderen/jongeren een jaar lang gymles gegeven, daarom leek het me wel super tof om de kinderen/jongeren een keer in een andere situatie mee te maken dan de gymzaal. De AMO organiseert veel verschillende activiteiten waar ik de kinderen op een andere manier meemaak. Elke dag is anders en dat maakt het werk leuk en uitdagend!

Opleiding

Sport en bewegen, uitstroomrichting bewegingsagoog.

Interesses

Voetballen, muziek maken, skiën en uitstapjes

India

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat de combinatie van verschillende activiteiten en de uiteenlopende doelgroep het heel erg leuk maakt om bij de AMO te werken. Tijdens het ophalen en wegbrengen van de kinderen is er ook tijd om de kinderen beter te leren kennen. Verder leer ik elke dag iets nieuws door het out of the box denken van de kinderen.

Opleiding

Gespecialiseerd pedagogisch medewerkster

Interesses

Familie, spelletjes en volleybal

Jela

Begeleider

Hallo! Mijn naam is Jela. Ik ben bij AMO begonnen omdat ik graag met kinderen werk. Ook vind ik het fijn om afwisselende dagen te hebben en vind ik het belangrijk dat de kinderen passende ondersteuning krijgen waar nodig. Ik zet me graag in voor een leerzame, veilige en actieve begeleiding. Op de zaterdagen ben ik aanwezig binnen de AMO, en na het beter leren kennen van de kinderen mogelijk ook in de weekendbegeleiding. Na het afronden van mijn mbo opleiding Sociaal Werk ben ik nu aan de opleiding Social Work bij Avans in ‘s-Hertogenbosch begonnen. 

Opleiding

Social work

Interesses

Leuke dingen doen met vrienden en familie, sporten en mijn eigen bedrijfje

Lieke

Begeleider
Mijn naam is Lieke, ik ben 21 jaar en ik kom uit Loon op Zand. Ik werk bij AMO omdat ik het belangrijk vind om een plek te creëren waar kinderen zichzelf kunnen zijn, waar creativiteit en bewegen centraal staan maar ook aan de zorgvraag wordt gewerkt. Ik haal veel energie uit de groei van deelnemers en hoop dat ze aan het eind van de (mid)dag met een glimlach naar huis gaan.

Opleiding

Technische bedrijfskunde

Interesses

Volleybal, schilderen en koken

Lynn

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep mij interesseert en ik vind het belangrijk om te kijken wat het kind nodig heeft, te kijken vanuit het kind en daar flexibel mee op te gaan. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen elkaar helpen en daar haal ik veel energie uit.

Opleiding

Pedagogiek

Interesses

Hardlopen, mountainbiken en spelletjes

Jaimy

Begeleider

Hoi! Ik ben Jaimy, ben 19 jaar en woon in Sprang-Capelle. Ik volg momenteel de opleiding Social Work op het Avans in Den Bosch, waar ik me wil ontwikkelen tot professioneel sociaal werker binnen de doelgroep jeugd. Vanaf september 2021 zien jullie mij geregeld bij AMO. Ik heb voor AMO als uitdagende, leerzame en vooral leuke stage gekozen. Doordat ik me hier op mijn plek voelde, doe ik momenteel ook mijn fulltime stagejaar bij AMO. Daarnaast ben ik ook geregeld in het weekend werkzaam.

Opleiding

Social work

Interesses

koken, feestjes en festivals

Luuk

Begeleider

Bij AMO werk ik met veel plezier omdat ik geloof in het concept van actief werken aan zorgdoelen voor kinderen. Het is een mooie manier om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en welzijn.

 

Daarnaast sluit mijn huidige studie Social Work perfect aan bij de werkzaamheden van AMO. Ik vind het dan ook erg prettig om de theoretische kennis die ik opdoe in mijn studie direct toe te kunnen passen in de praktijk bij AMO.

Opleiding

Social work

Interesses

Fitness en voetbal

Robin

Begeleider

Hi! Mijn naam is Robin en ik ben 19 jaar. Een glimlach op het gezicht van een kind toveren is waar ik voor ga. Ik loop stage bij de AMO om een balans te vinden tussen plezier maken en het gezien en gehoord worden. We gaan er samen een mooie tijd van maken!

Opleiding

Pedagogiek

Interesses

Quinten

Begeleider

Ik werk bij AMO omdat ik heel veel energie haal uit het zien groeien van de kinderen tijdens AMO. Werken aan verschillende doelen door middel van leuke en actieve activiteiten spreekt mij heel erg aan. Ook sluit mijn opleiding heel goed aan bij deze werkwijze. 

Opleiding

Health and social work

Interesses

voetbal, uitjes met vrienden, skiën en reizen

Sam

Begeleider

Mijn naam is Sam, ik ben 22 jaar oud en kom uit Tilburg. Ik werk bij AMO als begeleider van maandag tot en met donderdag. En het 2 weekend en 4e zaterdag. Ik heb voordat ik bij de AMO startte Sociaal Work niveau 4 behaald en heb daarna een tijd op een woongroep gewerkt met kinderen met hechtingsstoornis en gedragsproblemen.

Opleiding

Social Work

Interesses

Uitjes met vrienden en mijn vriendin en voetbal

Sietske

Begeleider

Mijn naam is Sietske of, zoals iedereen me noemt, Siets.

Vanaf juni 2022 ben ik het team komen versterken als junior begeleider en zal daarnaast zorgdragen voor de boodschappen voor de kook-avonden.

Nog wat weetjes over mijzelf. Ik ben geboren en woonachtig in Loon op Zand samen met mijn gezin. Een van de redenen waarom hier mijn hart ligt is omdat veel voor ons vanzelfsprekend is net zoals voor onze kinderen maar niet alles is vanzelfsprekend. Hoe mooi is het als jij er samen voor kan zorgen dat ook zij een leuke dag hebben en kunnen genieten.

Opleiding

Recreatie en animatie

Interesses

Zwemmen, wandelen, fietsen en tennis

Sanne

Begeleider
Mijn naam is Sanne en ik loop stage bij de Amo op de maandag en donderdag. Ik zit op de opleiding Sport- en Bewegen en vind het erg leuk om op een creatieve en bewegelijke manier bezig te zijn met kinderen/jeugd. Ik haal veel energie uit deze doelgroep en vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor hen. Ik vind de vraag vanuit de cliënt dan ook altijd het belangrijkste en pas hier mijn zorg op aan. Het is mooi om de cliënten te zien groeien.

Opleiding

Sport- en Bewegen, Bewegingsagoog

Interesses

Paardrijden, Fitness en gezelschapspelletjes

Isabel

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Bram

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Britt

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Stan

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Suus

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Britt

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Kyan

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Floor

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Tes

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Mats

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Samantha

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Nicky

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Desi

Begeleider

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Jeske

Stagiaire

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Janiek

Stagiaire

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Demy

Stagiaire

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Meis

Stagiaire

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses

Kantoor kanjers

Monique IJpelaar

Zorgbemiddelaar

Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vind dat door mijn bemiddeling (dmv contact gemeentes en andere derden), de kinderen van de AMO een goede dagbesteding hebben waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

Interesses

Mijn gezin, gezelligheid samen met familie & vrienden. Tennis en zaalvoetbal.

Nancy Slaats

Medewerker Cliëntenadministratie

Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vindt om alles administratief goed geregeld te hebben zodat de kinderen kunnen deelnemen bij AMO.

Opleiding

MEAO

Interesses

Wandelen met de hond, voetbal kijken en yoga

Celine Sonje

Medewerker Zorgteam

Ik werk bij AMO omdat dit goed aansluit bij mijn afgeronde opleiding. Ik vind het leuk dat mijn werkzaamheden uitdagend en afwisselend zijn. De combinatie van contact met kinderen en ouders/verzorgers spreekt mij erg aan. 

Opleiding

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Interesses

Winkelen, uit eten gaan en spelletjes spelen

Gwyneth

Medewerker Cliëntenadministratie

Opleiding

opleiding

Interesses

Interesses